Dette ble god reklame for deres nye sang og pressen kunne fokusere på det fordi de var klar over at det hele var et spill. Se og hør skrev: Bruddet kommer svært overraskende på mange. Sign Up, it unlocks many cool features! Tagged: Aksel, Aksel Hennie, hvorfor, hvorfor ble det slutt mellom Tone og Aksel, sannheten, sannheten bak bruddet, se og hør, Sladder, slutt, Slutt mellom Tone og Aksel, Tone, Tone damlie, Tone og Aksel.

Chinese dating site dating apps

Her får du Tones«Idol»-antrekke fra topp til tå!

Og så prøver jeg å unngå for mye svart, forklarer stylisten. VG har bilde av de to som kommer gående ut av avgangshallen hver for seg. Dette kan jo skape grunnlaget for mer sladder. Så møtes vi og prøver forskjellige antrekk. Tone har blant annet hatt sex med Tom Erik Nilsen da hun var med i Skal vi danse, sent i år 2006. I fjor ble Tone kåret til «Årets best kledde» av Se og Hørs Motepoliti Jan Thomas. Avbildet PÅ flyplassen: Tone Damli Aaberge har vært i Miami sammen med sin nye flørt, og også familie og venner. Paret viste seg sammen under Oslo-premieren av «Hodejegerne». Skinnjakke fra Acne og skinnbukse 19 Rosa antrekk fra Designers Remix 11 Genser fra Baum und Pferdgarten og fløyelsskjørt 4 Gul kjole fra Alice Olivia 5 Mønstret kjole fra fwss 1 Hvit bluse og shorts fra Iro 11 Blondeantrekk fra Ganni 1 Leopardjakke fra Philip.


Sandra lyng naken gratis datingsider på nett


Vis mer, statement-kjeder gjør seg godt på skjermen. Når det lårhøye støvletter tone damli aaberge utro derimot skjer ting som det kan skrives om, og som alle norske kjendiser er klar over, blir det stille fra pressen. Gjør din plikt, spre bildet for alle vinder, la så mange som mulig få se hva Tone prøver å holde unna. M/image/f, burmeister m/image/0f, kjendisbloggen, advertisements. Im not a homewrecker, så nå som det er slutt mellom Aksel og Tone, kan jeg fortelle dere det jeg visst i en god stund. Vis mer, siden Tone sitter bak et dommerbord mesteparten av tiden, er det bare overkroppen som synes. Jeg kan love at hun kommer til å være enda flottere enn vanlig på fredag. Synnøve Macody Lund snakket også rikelig om sitt forhold til Falck i den forrige utgaven av Elle. Aksel har holdt seg unna andre kvinner siden forlovelsen, mens Tone har gjort det motsatte. Likevel er vi nødt til å leve oss ordentlig inn i dansen. Selvfølgelig har motefaktoren også vært høy i årets «Idol». Det hun har glemt er at informasjon som havner på internett blir liggende der for all tid. Til høyre i jakke.1 Philip Lim, topp fra Zara, skjørt fra Jofama og sko fra Aldo under finalerunde. Tone sa bare uker før bruddet: Vi er ikke kjærester! Det er ikke veldig interessant, men sensur er noe dritt. Til høyre i bluse og shorts fra Iro og sko fra Aldo under seminale. Jeg har alltid med flere alternativer, og så ender opp med det hun føler seg mest komfortabel med. Da Christer Falck fikk vite dette, krevde han skillsmisse, og paret gikk fra hverandre samme året. Vis mer, sORT OG gyllent: Til venstre er Tone i overdel og bukser fra Ganni, øredobber fra og sko fra Aldo under finalerunde.